Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Όταν ο λαός γράφει ιστορία

Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις των προηγούμενων ημερών, με αποκορύφωμα το πιο μαζικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Φλεβάρη στο Σύνταγμα. Στους δρόμους της Αθήνας, αλλά και στις πλατείες σ' όλες τις πόλεις της Ελλάδας (όπως και στα Γιάννενα), ο κόσμος διαδήλωσε ενάντια στην ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης και των νέων ανιλαϊκών μέτρων. 


Οι προχθεσινές εικόνες, είναι εικόνες από το μέλλον μιας χώρας που οι “ηγέτες της” ψήφισαν ναι σε όλα: στην φτώχια, την πείνα και στην εξαθλίωση.

Απέναντι στην μαχητικότητα του λαού και την απόφαση για παραμονή και διεκδίκηση μέρχι τέλους μιας ζωής με αξιοπρέπεια, η απάντηση από πλευράς κυνέρνησης ήταν η βίαιη αστυνομική καταστολή. Μόνο ως δολοφονική μπορεί να περιγραφεί η επίθεση που δεχόταν ο κόσμος για ώρες ολόκληρες με τόνους δακρυγόνων και χημικών από τις διμοιρίες των ΜΑΤ, κάνοντας φανερή την πρόθεσή τους να διαλύσουν την συγκέντρωση.


Όμως όσο κι αν προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν δεν μας φοβίζουν, μας εξοργίζουν! Οι εργαζόμενοι και η νεολαία έχουν δείξει όλο το τελευταίο διάστημα πως έχουν βαθιά πίστη ότι οι αγώνες μπορούν να είναι νικηφόροι! Ακόμα κι αν κλείνουν τα μάτια τους και συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο, το μήνυμα αυτής της Κυριακής προς την λαομίσητη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ όπως και την Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ., ήταν πως δεν υποχωρούμε, αλλά συνεχίζουμε μέχρι την ανατροπή τους!

ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ, ΑΥΤΟ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΧΤΗ...

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΪΚΑ!

Η ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου